JET COUZIJN
PHOTOGRAPHY

Shoot dagen juli 2019

Binnenkort vinden mijn volgende twee shoot dagen plaats. Iedereen kan zich opgeven voor een fotosessie. Of je nu privé of zakelijke portret foto’s wilt laten maken, casting foto’s, press-kit foto’s of misschien foto’s ter uitbreiding van je portfolio? Het kan allemaal! De shoot dagen zullen plaats vinden op zaterdag 20 juli en zondag 21 juli in Haarlem. 

Elke shoot duurt 1,5 uur. Het is mogelijk om 2 á 3 kledingsetjes mee te nemen. Na afloop kiezen we samen zes foto’s uit voor de bewerking. De gekozen foto’s worden door mij nabewerkt zodat ze er net even iets frisser en mooier uitzien. 

Interesse? Of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@jetcouzijn.com


Portret fotografie: Dahiana Candelo

In de maand april heb ik mijn eerst schootdagen georganiseerd. Deze dagen waren speciaal georganiseerd voor de studenten van de Toneelacademie Maastricht. Ik heb heel wat mooie, interessante en creatieve personen mogen fotograferen en zo ook Dahiana Candelo. Dahiana is derdejaars student aan de Toneelacademie. In november zal ze in Bloedlink, winnaar van de felbegeerde theaterprijs “zilveren krekel, spelen in de regie van Casper vandePutte (NTjong). Dahiana wilt niet alleen acteren maar ook maken. Vorig jaar heeft ze met Lila Payens en Silke van Kamp haar Soloperformance DUALIDAD gemaakt en geschreven waar ze op Halfweg (Nationaal Theater) en Cafe Theater Utrecht mag staan. 

Nu werkt Dahiana op school met Roann Postma en Pauline van Leeuwen aan een nieuwe voorstelling waar ze ook schrijft en maakt. Momenteel is Dahiana in een kleine bijrol als co assistent in de bioscoopfilm Single 39. Binnenkort is Dahiana te zien in een internationale commercial van Leonidas waar ze op tv, posters, bushaltes, billboards en internet te zien zal zijn! Hoe gaaf is dat? 🤩


Portret fotografie: Nora Ramakers

Afgelopen maand heb ik ook mooie foto’s mogen maken van Nora Celine Ramakers! Nora studeerde in 2018 af aan de performance opleiding van de Toneelacademie Maastricht. Ze liep stage bij Suze Milius (House Crying Yellow Tears) en Het Zuidelijk Toneel en tourt sinds vorig jaar met de voorstelling £¥€$ van het Vlaamse theatergezelschap Ontroerend Goed door binnen- en buitenland. Na haar afstuderen stond ze met haar solovoorstelling ‘note on immortality’, die ze samen met Anna Luka da Silva maakte, op theaterfestival De Parade en was haar fashionfilm ‘MINO’ te zien op verschillende internationale film festivals. 

Momenteel werkt ze met Wieke van Rosmalen aan BOUNCEHAUS; een onderzoek naar het belang en de mogelijke keerzijde van empathie. Ze bestuderen de spanning tussen individuele en collectieve emoties en creëren samen met het publiek een deconstruerende constructie van empathie en haar selectieve mechanismes. Na BOUNCEHAUS zal Nora in residentie gaan in het buitenland voor een onderzoek naar hoe de manieren waarop we als mens omgaan met lijden, verlies en verandering invloed hebben op ons denken en handelen in sociale en ecologische kwesties. 

Bekijk alle foto’s die ik van Nora heb gemaakt hieronder:


Portret fotografie: Gavin-Viano Fabri

Voor de shoot dagen die ik afgelopen maand april heb georganiseerd voor de studenten van de Toneelacademie Maastricht, heb ik ook Gavin-Viano Fabri mogen fotograferen. 

Leuk om te weten is dat Gavin-Viano na zijn studie bij Codarts in 2012, vier scholarships ontving om te studeren aan The New York Film Academy in New York City! Hij kreeg zijn eerste kansen in de voorstellingen Grease (Vorst Nationaal) en in Yab Yum (Koninklijk Carré). 

In 2014 ging hij aan de slag bij Stage Entertainment als Dipper Riley in de voorstelling Rocky Das Musical in Hamburg. Vervolgens speelde hij van 2016-2018 in de politieke voorstelling Ragtime Das Musical in Kassel, Braunschweig en in Graz. 

Momenteel is Gavin-Viano Regie-student bij Toneelacademie Maastricht. Onlangs sloot hij succesvol zijn stage af bij Toneelgroep Oostpool en hij is Stagiair Adviseur bij het VSB Fonds.

Hieronder zie je de foto’s die ik van Gavin-Viano gemaakt heb. 


Portret fotografie: Lindsay Zwaan

Afgelopen maand heb ik mijn eerste shoot dagen gedaan. Deze dagen waren speciaal georganiseerd voor de studenten van de Toneel Academie Maastricht. Super leuk om mooie casting foto’s te mogen maken van al deze creatieve en talentvolle personen! 

Zo heb ik ook Lindsay Zwaan mogen fotograferen. Lindsay studeert dit jaar af als actrice. Op dit moment is zij bezig met haar solo “Een Zwanenzang”. Hierin onderzoekt zij op een muzikale wijze haar of hét einde. Deze is op 22 juni op het ITS-Festival in Amsterdam te zien.

Afgelopen jaar liep Lindsay stage bij de Toneelschuur. Zij speelde in de voorstelling “Kras” in regie van Paul Knieriem. Daarnaast kun je haar misschien herkennen uit de tv serie “Smeris”. Zij heeft daar twee seizoenen in mee gespeeld als Tessa.

Hieronder zie je een paar foto’s die ik van Lindsay heb ik gemaakt. Welke is jouw favoriet!?


Zwangerschapsfotografie: Romy

Zo nu en dan maak ik ook andere foto’s dan portretten. Zo heb ik afgelopen maand mijn eerste zwangerschaps shoot gedaan in de studio. Ik mocht de mooie buik van mijn lieve vriendin Romy op de foto zetten. Samen hebben we gekeken naar welke look we graag wilde voor de foto. Uiteindelijk hebben we  3 looks gedaan. Ik ben super blij met hoe de foto’s zijn geworden en gelukkig is Romy dat ook! Klik op de foto’s voor een groter formaat. 


Portret fotografie: Praktijk Perfect Fit

Super trots ben ik op mijn lieve vriendin Mariëtte van Rijmenam die haar eigen diëtisten praktijk heeft geopend! Op 31 januari is haar website online gegaan en ik mocht daar de foto’s voor maken! 

Ben je op zoek naar de juiste begeleiding op het gebied van voeding, sport en leefstijl? Dan ben je bij Perfect Fit op het juiste adres! Geen voedingshypes, maar wetenschappelijk onderbouwd maatwerk! Meer informatie vind je natuurlijk op haar mooie website: www.praktijkperfectfit.nl.

Hieronder nog een paar foto’s die ik voor haar website heb gemaakt: 


Studio shoot: Pinky Promise Pictures

Afgelopen maand mocht ik mooie portretten maken voor de website van Jesse & Dewi. Een creatief duo dat prachtige trouw videos maakt! Inmiddels is hun website “Pinky Promise Pictures” online.  

Mocht je nog op zoek zijn naar iemand die een onvergetelijke trouwfilm kan maken voor jullie onvergetelijke bruiloft, ben je bij Pinky Promise Pictures op het juiste adres! Neem gauw een kijkje op de mooie website: https://pinkypromise.pictures


Studio shoot: Multacasting

Last month I had the honor of making portraits for the new website of MULTA Casting! 

MULTA Casting is a casting agency that manages the casting procedure for various media. Such as commercials and videos, movies and series, photography, online media and events. They have grown tremendously in just 1.5 years! Right now they’re doing the casting for a number of well-known films and series here in the Netherlands. So proud! Check them out: www.multacasting.nl

See the final result of the portraits I made for the website down below. 

✨ Jet


Studio test shoot: Shari & Romy

For my birthday, I received a studio flash set from my parents. This is about two years ago, but I’ve never used it. What a waste! Despite my reasons for it, I find daylight pictures, in general, more beautiful. But because a lot of clients of mine want to see studio photos, it was time to practice! So here are the results! I have to practice a lot more, but for the first time, I think I did well! Thanks to sisters Shari & Romy for being my models! 

✨ Jet

Using Format