1 / 1

LET’S GET IN TOUCH

FAQ - VEELGESTELDE VRAGEN

|

 Leuk dat je interesse hebt in mijn fotografie! Eenmaal zeker van je besluit kun onderaan deze pagina een aanvraagformulier invullen. Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen en zal hierbij meer informatie delen over de fotoshoot. Ik streef ernaar om iedereen binnen 2-3 werkdagen te beantwoorden.

EEN`

Hoe boek ik een fotoshoot?

Omdat ik veel op locatie werk, ben ik telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Daarom ontvang ik het liefst je bericht via het formulier onderaan deze pagina of per e-mail. Ik heb het liefst alles duidelijk op de mail, zodat ik zo uitgebreid en compleet mogelijk op jouw vraag kan terugkomen. 


TWEE

Voor welke dagen kan ik een afspraak maken?

Omdat ik fotografeer naast mijn baan in de kinderopvang, ben ik op dit moment alleen beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag. In overleg ben ik voor sommige opdrachten ook beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdagochtend. 

DRIE

Wat gebeurt er na de fotoshoot?

Na afloop van de shoot zal ik een selectie maken van de mooiste foto's en deze in mijn eigen stijl nabewerken. Het nabewerken van de foto's' kan zo'n twee tot drie weken duren. Als de foto's klaar zijn zal ik de foto's uploaden in jouw online galerie. Op deze manier kun je zelf je favoriete foto's uitkiezen en bepalen hoeveel dat er zijn. Na het uitkiezen van de foto's ontvang je de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij de gekozen foto’s op groot formaat via WeTransfer. 


VIER

Ik sta niet graag voor de camera, wat nu?

Geen paniek! Mijn foto’s zijn geen standaard geposeerde beelden. Mijn missie is om jullie vast te leggen zoals jullie écht zijn. Tijdens de shoot geef ik leuke opdrachten zodat jullie met elkaar bezig zijn en even vergeten dat we midden in een fotoshoot zitten. We zullen dansen, lopen, knuffelen, tikkertje spelen... Op deze manier creëren we leuke, liefdevolle en spontane momenten. Na afloop hoop ik dat jullie kunnen zeggen dat het reuze meeviel en dat jullie er veel plezier aan hebben beleefd.

|

Klik hier voor meer vragen


BEN IK JOUW FOTOGRAAF?

|

Past mijn stijl helemaal bij wat jullie in gedachten hebben? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet zien we elkaar snel!

Tel: 0651476300

Email: info@jetcouzijn.com

Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.