JET COUZIJN
PHOTOGRAPHY

OVER MIJ

Tijdens mijn opleiding tot sociaal pedagogisch medewerker begon ik interesse te krijgen in fotografie. Nadat ik mijn eerste Canon camera kocht, begon ik voornamelijk portretten te maken van vrienden en familie. Mijn kennis en inspiratie haalde ik van het internet en Youtube. Later besloot ik fotografie en fotostyling te studeren aan de Akademie Vogue in Amsterdam. 

Tijdens mijn studie aan de Akademie Vogue ben ik in 2015 gestart met mijn eigen onderneming. De eerste jaren heb ik voornamelijk event fotografie gedaan in nachtclubs in Amsterdam zoals Jimmy Woo, Paradiso en Ludwig. Sinds 2017 ben ik weer begonnen met het maken van portretten en heb ik mij gespecialiseerd in studio fotografie. De liefde voor portret fotografie is altijd blijven bestaan. 

Naast fotografie werk ik parttime in de kinderopvang als leidster op een BSO in Noordwijkerhout. Van jongs af aan heb ik het erg leuk gevonden om met kinderen te werken. Van zelfsprekend vind ik het dan ook erg leuk om de kleintjes en de gezinnen op de foto te zetten. In 2018 heb ik dit opgepakt door middel van "lifestyle reportages". Ongefoceerde en spontante foto's van echte momenten! De ervaring die ik de afgelopen 8 jaar heb opgedaan in de kinderopvang, kan ik hierbij perfect toepassen. 

Lijkt het je leuk om ook samen mooie foto's te maken? Kijk dan gauw verder op de website of stuur een berichtje via deze link.

En wie weet tot snel!

Liefs x

Using Format