JET COUZIJN
PHOTOGRAPHY

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

INFO

Een zwangerschap is een mooie en speciale periode. Niks is zo bijzonder als een kindje dat in je buik groeit. Hier wil je natuurlijk graag mooie foto’s van. Tussen de 31 en 34 weken zwangerschap is een mooie periode hiervoor. Je buik heeft dan een mooie ronde vorm en laat zich goed fotograferen. Wil je eerder of later een afspraak maken, kan dat natuurlijk ook.

Aan de hand van je persoonlijke wensen overleggen we waar de shoot gaat plaats vinden. Dit kan zijn op een prachtige buitenlocatie, maar een knusse shoot bij je thuis is ook prachtig. Voor wie het aandurft zijn boudoir-achtige foto’s ook mogelijk. 

We nemen 1 tot 2 uur de tijd om mooie foto’s te maken. Op de locatie lopen we een rondje en kies ik de mooiste plekken qua licht en compositie. Tijdens de fotosessie is het leuk als jullie genieten van het samen zijn. Doe wat jullie altijd doen. Dat geeft mooie spontane foto’s.


TARIEVEN

Fotografie op locatie 

1,5 uur fotografie

Minimaal 25 foto’s in hoge resolutie

1-5 personen

€175,-

Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten vanaf 10 km buiten Hillegom (€ 0,35 p/km).

Boek nu


NEWBORN FOTOGRAFIE

INFO

Voor een lifestyle newborn shoot kom ik bij jullie thuis om vast te leggen hoe het écht was. Dus geen geforceerde houdingen, maar mooie, pure en echte momenten van jullie als gezin. Tijdens de shoot laten we ons leiden door de baby. Er is tijd om te voeden, te verschonen en om te knuffelen, zolang jullie kleintje maar tevreden is.

Ik leg de waardevolste momenten van jullie als gezin vast, maar zal ook de baby alleen fotograferen met alle lieve kleine details. Ook leg ik graag het babykamertje vast en fotografeer ik het liefst op jullie slaapkamer. Denk daarom even goed na over het dekbed dat erop zit en aan de warmte. Draag zelf het liefst iets in lichte kleuren/wit tijdens de fotosessie. Dit past goed bij het geheel.

Normaal gesproken kom ik ongeveer binnen 10-15 dagen na de geboorte. Binnen deze dagen zijn ze nog erg flexibel en slapen ze nog veel. Als je het fijner vind dat ik eerder of later langskom, geef dit dan zeker aan.TARIEVEN

Fotografie bij jullie thuis

1,5 - 2 uur fotografie

Minimaal 25 foto’s in hoge resolutie

Alle mogelijke samenstellingen van het gezin

3-5 personen

€195,-

Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten vanaf 10 km buiten Hillegom (€ 0,35 p/km).

Boek nu


Actie! Wanneer je een newborn shoot en een zwangerschapsshoot samen boekt, krijg je op beide shoots 25 euro korting!

Boek nu met €50 korting


FAMILIE FOTOGRAFIE

INFO

Een familiesessie doe ik in de vorm van een lifestyle reportage. Ongeforceerde en spontane foto’s van echte momenten! Jullie hoeven niet te poseren, jullie mogen lekker quality time met elkaar hebben en ik leg de mooiste momenten voor jullie vast. Dit kan zijn op mooie buitenlocatie of bij jullie thuis.

We spreken af welk tijdstip jullie het beste uitkomt en gaan dan samen aan de slag om de mooiste foto’s te maken. Het is fijn als jullie kleding op elkaar afgestemd is. Lichte of zachte kleuren doen het altijd goed op de foto. De shoot duurt gemiddeld 1,5 uur en hierin schieten we iedere samenstelling van het gezin dat mogelijk is.


TARIEVEN

Fotoshoot op locatie 

1,5 uur fotografie

Minimaal 25 foto's in hoge resolutie

Alle mogelijke samenstellingen van het gezin

Maximaal 6 personen

€175,-

Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten vanaf 10 km buiten Hillegom (€ 0,35 p/km).

Boek nu


PORTRET FOTOGRAFIE

INFO

Portret fotografie is geschikt voor privé of zakelijke portret foto's, casting foto's, press-kit foto's of misschien foto's ter uitbreiding van je portfolio. Samen zullen we jouw wensen bespreken om er een mooie serie van te maken. 

Elke shoot duurt 1,5 uur. Het is mogelijk om 2 á 3 kledingsetjes mee te nemen. Zo krijg je meer variatie in de foto's. Extra leuk! Na afloop kiezen we samen acht foto’s uit voor de bewerking. De gekozen foto’s worden door mij nabewerkt zodat ze er net even iets frisser en mooier uitzien. 

Een portret shoot kan plaats vinden op een prachtige buitenlocatie zoals de duinen, maar bijvoorbeeld ook in de binnenstad en natuurlijk in de studio. Ik maak gebruik van mijn thuis studio in Hillegom. 

TARIEVEN

Fotografie op locatie of in studio

1,5 uur fotografie

Minimaal 8 foto's in hoge resolutie 

1 persoon

€175,-

Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten vanaf 10 km buiten Hillegom (€ 0,35 p/km).

Boek nu


ERVARINGEN

"Hele fijne shoot gehad bij Jet. We deden een familie shoot en ze wist iedereen op een leuke manier op z'n gemak te stellen wat resulteerde in leuke en spontane foto's. Nabewerking was erg professioneel gedaan en snel aangeleverd. Al met al echt super!"

Anouk

"Zeer professionele, ervaren en vriendelijke fotografe. Jet denkt graag mee en heeft een persoonlijke benadering, wat ik als heel fijn heb ervaren. Ik voelde me ook compleet op mijn gemak bij haar. Een aantal jaar geleden professionele foto's laten schieten door Jet Couzijn Photography en ik gebruik de foto's nog steeds. Zeer tevreden!"

Eliza

"We zijn ontzettend blij met onze mooie foto’s. Zo’n mooi bezit. Het was een erg leuke shoot en heerlijk relaxed in het ritme van de kleine. Jet doet dat ontzettend goed ook samen met de hond nog erbij. Voor herhaling vatbaar voor ons bij andere mooie mijlpalen en de toekomst."

Wendy


COMMERCIËLE OPDRACHT

Heb je interessse in mijn fotografie voor o.a. je bedrijf, voorstelling, magazine of act? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Vallen jouw wensen niet in een van de bovenstaande pakketten? Neem dan gerust contact met me op voor een offerte.

Voor meer informatie en antwoord op de meest gestelde vragen, klik hier


CADEAUKAART

Nieuw! Een fotoshoot cadeaukaart!

Een fotoshoot is toch wel het leukste of mooiste cadeautje dat je kan geven! Soms kan een foto zo kostbaar zijn. Hoe mooi het is om iemand een prachtige herinnering in beeld cadeau te geven? Vanaf 75 euro kan je al een fotoshoot cadeau doen!

Een cadeaukaart is bijvoorbeeld erg leuk om te geven aan de ouders na de geboorte van hun kindje voor een newbornfotoshoot! Of ken je een stel die een kindje verwacht en zoek je nog een leuk cadeau? Laat ze deze prachtige periode vastleggen door een zwangerschapsshoot cadeau te doen! Ook zijn fotoshoots een leuk cadeautje voor opa's en oma's. 

Neem contact met mij op om een cadeaukaart te bestellen. 

Using Format