1 / 1

Fotoshoot 

NEWBORN

INFO

Voor de newbornshoot kom ik in de eerste maand na de geboorte bij jullie thuis om vast te leggen hoe het écht was. Dus geen geforceerde houdingen, maar mooie, pure en echte momenten van jullie als gezin. En eventueel een grote zus of broer mag er uiteraard ook bij! Het is een ontspannen shoot en we nemen de tijd.  

Ik leg de waardevolste momenten van jullie als gezin vast, maar zal ook de baby alleen fotograferen met alle lieve kleine details. Die kleine handjes, die kleine teentjes. Alles wil je onthouden voor later. Want de tijd gaat zó snel!

Na afloop van de shoot zal ik een selectie maken van de mooiste foto's en deze in mijn eigen stijl nabewerken. Als de foto's klaar zijn zal ik de foto's uploaden in jouw online galerie. Op deze manier kun je zelf je favoriete foto's uitkiezen en bepalen hoeveel dat er zijn. 

TARIEVEN

Tot 2 uur fotografie bij jullie thuis

25 foto’s in hoge resolutie

Zorgvuldig nabewerkt

Kies zelf je favorieten in een online galerij

€275,-

Extra's

In de online gallery kiezen jullie zelf de 25 favorieten foto’s uit. Het is altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen of de complete gallery te kopen. (ongeveer 70-80 foto's). 

Per extra foto €15

Hele galerij €90

Printshop

Bij de online gallery zit ook een eigen printshop, waar je prachtige afdrukken en wanddecoratie kan kopen met jullie foto's

Korting

Wanneer je een zwangerschap en newbornshoot samen boekt, krijg je op beide shoots 25 euro korting! 

Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten vanaf 10 km buiten Hillegom (€ 0,35 p/km).
Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. 

ZIN OM EEN FOTOSHOOT 

TE BOEKEN?


|


LET'S CONNECT!