JET COUZIJN
PHOTOGRAPHY

Portret fotografie: Lindsay Zwaan

Afgelopen maand heb ik mijn eerste shoot dagen gedaan. Deze dagen waren speciaal georganiseerd voor de studenten van de Toneel Academie Maastricht. Super leuk om mooie casting foto’s te mogen maken van al deze creatieve en talentvolle personen! 

Zo heb ik ook Lindsay Zwaan mogen fotograferen. Lindsay studeert dit jaar af als actrice. Op dit moment is zij bezig met haar solo “Een Zwanenzang”. Hierin onderzoekt zij op een muzikale wijze haar of hét einde. Deze is op 22 juni op het ITS-Festival in Amsterdam te zien.

Afgelopen jaar liep Lindsay stage bij de Toneelschuur. Zij speelde in de voorstelling “Kras” in regie van Paul Knieriem. Daarnaast kun je haar misschien herkennen uit de tv serie “Smeris”. Zij heeft daar twee seizoenen in mee gespeeld als Tessa.

Hieronder zie je een paar foto’s die ik van Lindsay heb ik gemaakt. Welke is jouw favoriet!?

Using Format