1 / 3
2 / 3
3 / 3

PORTRET & LIFESTYLE FOTOGRAFIE 

Échte momenten op een natuurlijke manier voor jou vastgelegd.

HI, IK BEN JET

Fotograaf, BSO leidster & retoucher.


|


Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! Zes jaar geleden ben ik begonnen met het fotograferen van evenementen en portretten. Doorgegroeid als lifestyle fotografe leg ik nu ook zwangerschappen, pasgeboren baby's  en kleine families vast. 


MEER OVER MIJ


BEKIJK MIJN PORTFOLIO

WARM, LIEFDEVOL & PUUR

Een fotoshoot met een relaxte sfeer. Ik houd van warme en pure foto’s met spontane en ontspannen beelden.

Zwangerschap
Newborn
Gezin
Portret
Zwangerschap
Newborn
Gezin
Portret
Zwangerschap
Newborn
Gezin
Portret

WAT ANDERE ZEGGEN 

over Jet Couzijn fotografie

|

"Hele fijne shoot gehad bij Jet. We deden een familie shoot en ze wist iedereen op een leuke manier op z'n gemak te stellen wat resulteerde in leuke en spontane foto's. Nabewerking was erg professioneel gedaan en snel aangeleverd. Al met al echt super!"

Anouk van Leeuwen

"Een fotoshoot is altijd een beetje ongemakkelijk, maar Jet krijgt het voor elkaar dat er meteen een relaxte sfeer hangt. Resultaat: Mooie ongedwongen foto's, een bijzondere herinnering voor het leven!"

Laura Diek

"We zijn ontzettend blij met onze mooie foto’s. Zo’n mooi bezit. Het was een erg leuke shoot en heerlijk relaxed in het ritme van de kleine. Jet doet dat ontzettend goed ook samen met de hond nog erbij. Voor herhaling vatbaar voor ons bij andere mooie mijlpalen en de toekomst."

Wendy Eweg


MIJN WERKWIJZE


|


Ik houd van warme en pure foto’s met spontane en ontspannen beelden. Een fotoshoot bij mij is geen standaard geposeerde shoot, maar lekker ongedwongen. Als fotograaf creëer ik een ontspannen sfeer, zodat jullie je comfortabel voelen voor de camera. Lachen, gek doen en vooral genieten.  Op deze manier kan ik de spontane momenten vangen en komen we samen tot het mooiste resultaat.


READ MORE

FOTOSHOOT BOEKEN?


|


LET'S CONNECT!