1e verjaardag fotoshoot

HOERA 1 JAAR!


Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van jullie kindje. Ze worden maar één keer 1 jaar! Maak een fantastische blijvende herinnering van dit feestmoment.

Gezinsreportage: 1 jaar!


Van een kleine pasgeboren baby tot een één jarig kind! De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is je kleine baby veranderd in een nieuwsgierige peuter die de wereld aan het ontdekken is. De eerste verjaardag van je kindje is een enorme mijlpaal die het verdient om gevierd en herinnerd te worden. Foto's bevriezen niet alleen de tijd en bewaren waardevolle herinneringen, maar vieren ook de mijlpalen en unieke persoonlijkheid van je kindje. 

Een 1e verjaardag fotoshoot is vrijwel hetzelfde als een gezinsreportage, maar legt de focus op de jarige Job! Cake smash


Maak het onvergetelijk en maak er een cake smash fotoshoot van! 

Het leuke aan een cake smash fotoshoot is dat je de foto’s kunt gebruiken voor de verjaardagsuitnodigingen of voor een fototaart. Het is raadzaam om de fotoshoot dan 1 tot 2 maanden voor de verjaardag te plannen. 

Ik fotografeer het liefst met natuurlijk daglicht. Vandaar dat de cake smash fotoshoot ook op een mooie buiten locatie plaats zal vinden. Eerst maken we enkele foto’s zonder taart met de focus op de jarige Job en natuurlijk zullen er ook een aantal foto's worden gemaakt van jullie als gezin. Daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag lekker met de handjes eten en proeven van de taart. Sommige kinderen moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! 

Wat moet ik meenemen?

Kleding wat vies mag worden! Neem voor jezelf ook een schoon shirt mee, want je zult hoogstwaarschijnlijk je kindje optillen en dan zit je zelf ook onder de taart. Billen doekjes of natte washandjes is ook altijd handig met dat geklieder. Je mag bij mij zelf de taart regelen (bijvoorbeeld zelf maken of bestellen bij je favoriete bakker).

Natuurlijk is er aan een cake smash shoot geen leeftijd gebonden, want iedereen verdiend een feestje! 

Tarieven

Gezinsreportage: 1 jaar!

⊹ 1 uur  fotografie in een mooi natuurgebied

⊹ 25 beelden in hoge resolutie

⊹ Zorgvuldig nabewerkt

⊹ Kies zelf je favorieten in de online gallery

⊹ Aflevering binnen de 3 weken

⊹ Brochure met tips & kledingadvies

€325,-

Cake smash

⊹ 1 uur  fotografie in een mooi natuurgebied

⊹ 25 beelden in hoge resolutie

⊹ Zorgvuldig nabewerkt

⊹ Kies zelf je favorieten in de online gallery

⊹ Aflevering binnen de 3 weken

⊹ Brochure met tips & kledingadvies

 ⊹ Exclusief taart (zelf meenemen)

€325,-

Extra's 

In de online gallery kiezen jullie zelf de 25 favorieten foto’s uit. Het is altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen of de complete gallery te kopen. Ongeveer 70-80 foto's).

Per extra foto + €15

De hele galerij +€90

Fotoalbum v.a. €65

Printshop

Je galerij heeft ook een webshop waar je prints en andere professionele fotoproducten kan bestellen. Dit zijn stuk voor stuk producten die ik zelf uitgekozen heb en dus de kwaliteit hebben die ik belangrijk vind.

Genoemde prijzen zijn Inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten vanaf 10 km buiten Hillegom (€ 0,35 p/km).

Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. 

Ben je benieuwd of ik beschikbaar ben? Vul het contact formulier. ​Wie weet zien we elkaar snel!


|


JA DAT WIL IK!