1 / 1

Fotoshoot 

GEZIN

INFO

Een gezinsfotosessie doe ik in de vorm van een lifestyle reportage. Dit betekend ongeforceerde en spontane foto’s van echte momenten! Tijdens de fotoshoot vind ik het belangrijk dat er vooral veel plezier is. Ik wil graag de leuke en spontane momenten vastleggen en daar zal ik jullie bij begeleiden, op een hele ongedwongen manier. Er zal veel worden geknuffeld, gewandeld en vooral veel gelachen!

We kiezen samen een mooie locatie uit. Rondom Hillegom ken ik prachtige plekjes, zoals de duinen of het strand en daar fotografeer ik dan ook heel graag! Maar natuurlijk kan ik ook een fotoshoot doen bij jullie thuis, voor een intiemere setting. We spreken af welk tijdstip jullie het beste uitkomt en gaan dan samen aan de slag om de mooiste foto’s te maken. De shoot duurt gemiddeld 1,5 uur en hierin schieten we iedere samenstelling van het gezin dat mogelijk is.

Na afloop van de shoot zal ik een selectie maken van de mooiste foto's en deze in mijn eigen stijl nabewerken. Als de foto's klaar zijn zal ik de foto's uploaden in jouw online galerie. Op deze manier kun je zelf je favoriete foto's uitkiezen en bepalen hoeveel dat er zijn.

Momenteel neem ik geen shoots aan die bestaan uit meerdere gezinnen. Wil jij de gehele familie laten fotograferen? ​Sorry, dan ben ik niet de fotograaf voor jou!

TARIEVEN

1,5 uur fotografie op de door jullie gewenste locatie

25 foto’s in hoge resolutie

Zorgvuldig nabewerkt

Kies zelf je favorieten in een online galerij

Max. 6 personen

€275,-

Extra's

In de online gallery kiezen jullie zelf de 25 favorieten foto’s uit. Het is altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen of de complete gallery te kopen. (ongeveer 70-80 foto's). 

Per extra foto €15

Hele galerij €90

Printshop

Bij de online gallery zit ook een eigen printshop, waar je prachtige afdrukken en wanddecoratie kan kopen met jullie foto's

Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten vanaf 10 km buiten Hillegom (€ 0,35 p/km).
Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. 

ZIN OM EEN FOTOSHOOT 

TE BOEKEN?


|


LET'S CONNECT!