1 / 3
2 / 3
3 / 3

ZWANGER - NEWBORN

Wauw, jullie krijgen een baby!


Wat een fantastisch nieuws! En deze momenten willen jullie ongetwijfeld voor altijd mooi in beeld hebben.


Zwangerschap


Ik maak gebruik van natuurlijk licht en wil jouw zwangerschap op een bijzondere, intieme en pure manier vastleggen. Tussen de 31 en 36 weken zwangerschap is een mooie periode . Je buik heeft dan een mooie ronde vorm en laat zich goed fotograferen. 

De fotoshoot zal plaats vinden in een prachtig natuurgebied. Voor de liefhebbers is het ook mogelijk een knusse fotoshoot bij jullie thuis te doen. Mijn doel is om er een mooie, stijlvolle en natuurlijke reportage van te maken.

Newborn


Voor een lifestyle newborn shoot kom ik in de eerste maand na de geboorte bij jullie thuis om vast te leggen hoe het écht was. Dus geen geforceerde houdingen, maar mooie, pure en echte momenten van jullie als gezin. 

Ik leg de waardevolste momenten van jullie als gezin vast, maar zal ook de baby alleen fotograferen met alle lieve kleine details. Die kleine handjes, die kleine teentjes. Alles wil je onthouden voor later. Want de tijd gaat zó snel!

Wanneer is de beste timing en hoe kiezen we een datum?

Het beste moment om een lifestyle newborn shoot in te plannen is tussen één à drie weken na de geboorte. Maar dit is afhankelijk van hoe jij je voelt, of het je eerste kindje is, hoe de bevalling verliep...

Mijn werkwijze is om 10 dagen na de uitgerekende datum een plekje in mijn online agenda te reserveren. Zo ben je in ieder geval zeker van een plekje. Mocht de baby dan eerder of later komen, kunnen we altijd schuiven met de datum.


Jet is een super lieve vrouw met heel veel geduld. Ze heeft hele mooie foto’s gemaakt tijdens onze newborn fotoshoot. Wij houden niet van poseren, dus wij deden gewoon ons ding met de baby, ondertussen was Jet foto’s aan het maken, je had bijna niet door dat ze er was! Ze komt ook met hele leuke ideeën!! Echt een aanrader! 

Lisa


Jet heeft hele mooie foto's gemaakt toen ons kindje nog in mijn buik zat en na de geboorte heeft Jet weer prachtige foto's gemaakt! Tijdens de shoot zorgt Jet voor een ontspannen sfeer en heeft geduld met zowel baby en huisdier. Super blij met de foto's!

Channa


Jet Couzijn laat je altijd op je gemak voelen tijdens de fotoshoots. Of het nou een newborn fotoshoot is, waar zij eigenlijk onzichtbaar foto's heeft gemaakt van alledaagse rituelen met ons kleintje of een geposeerde familie shoot. Zij zorgt voor natuurlijke en mooie foto's. Wij zijn altijd super tevreden over het resultaat! 

Mariette

Tarieven

Zwangerschap

⊹ 1 uur  fotografie in een mooi natuurgebied

⊹ 25 beelden in hoge resolutie

⊹ Zorgvuldig nabewerkt

⊹ Kies zelf je favorieten in de online gallery

⊹ Aflevering binnen de 3 weken

⊹ Brochure met tips & kledingadvies

€325,-

Newborn

⊹ Tot 2 uur fotografie knus bij jullie thuis

⊹ 25 beelden in hoge resolutie

⊹ Zorgvuldig nabewerkt

⊹ Kies zelf je favorieten in de online gallery

⊹ Aflevering binnen de 3 weken

⊹ Brochure met tips & kledingadvies

€325,-

Extra's 

In de online gallery kiezen jullie zelf de 25 favorieten foto’s uit. Het is altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen of de complete gallery te kopen. Ongeveer 70-80 foto's).

Per extra foto + €15

De hele galerij +€90

Fotoalbum v.a. €65

Printshop

Je galerij heeft ook een webshop waar je prints en andere professionele fotoproducten kan bestellen. Dit zijn stuk voor stuk producten die ik zelf uitgekozen heb en dus de kwaliteit hebben die ik belangrijk vind.

Korting

Wanneer je een zwangerschap en newbornshoot samen boekt, krijg je op beide shoots 25 euro korting! 

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten vanaf 10 km buiten Hillegom (€ 0,35 p/km).

Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. 

Ben je benieuwd of ik beschikbaar ben? Vul het contact formulier. ​Wie weet zien we elkaar snel!


|


JA DAT WIL IK!