Familie shoot

Tijd voor ontspanning en quality time met het gezin?


Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en samen tijd doorbrengen. Dat is mijn doel bij een familie fotoshoot. Tijdens de fotoshoot vind ik het belangrijk dat er vooral veel plezier is. Er zal veel worden gespeeld, geknuffeld, gewandeld en vooral veel gelachen! 


Een familie fotosessie doe ik in de vorm van een lifestyle reportage. Dit betekend ongeforceerde en spontane foto’s van echte momenten! Tijdens de fotoshoot vind ik het belangrijk dat er vooral veel plezier is. Ik wil graag de leuke en spontane momenten vastleggen en daar zal ik jullie bij begeleiden, op een hele ongedwongen manier. 

De fotoshoot vind plaats tijdens de golden hour. Het tijdstip van de fotoshoot kan iedere maand verschillen. In de zomermaanden is dit tijdstip 's avonds laat. Mijn tip is altijd om je kindjes op die dag bijvoorbeeld langer te laten slapen tussen de middag, zodat ze het 's avonds langer volhouden. Een andere tip is om de fotoshoot in het najaar of voorjaar te plannen. 

Samen kiezen we een mooi natuur gebied uit. Rondom Hillegom ken ik prachtige plekjes, zoals de duinen of het strand en daar fotografeer ik dan ook heel graag! De shoot duurt gemiddeld 1 á 1,5 uur en hierin schieten we iedere samenstelling van het gezin dat mogelijk is. Met kleintjes van rond de 1 jaar kan de fotoshoot soms wat korter duren.

Binnen of buiten?


Je kan vanaf 2023 kiezen tussen twee opties. 

⊹ Of we fotograferen in een mooi natuurgebied met leuke, spontane en echte speelmomenten tussen jullie en de kinderen. 

⊹ Of ik kom bij jullie thuis en fotografeer in een tijdspanne van 3 uur alle leuke, grappige, chaotische momenten van jullie gezin. Helemaal hoe het is! Jullie kiezen zelf welk deel van de dag wordt gefotografeerd. 

Bijvoorbeeld het ochtendritueel met ontbijt en een heerlijke wandeling ​of een uitstapje naar kinderboerderij. Andere activiteiten kunnen zijn: vliegeren op het strand of koekjes bakken. Stuur me gerust jullie ideeën!


Prachtige fotoshoot van ons gezin! Jet heeft oog voor details, kent mooie locaties in de buurt en zorgt dat de shoot ontspannen verloopt. Of eigenlijk zelfs een gezellig uitstapje is: we hebben enorm gelachen. En die pure blijdschap is op de foto’s terug te zien.

Marjolein


Hele fijne shoot gehad bij Jet. We deden een familie shoot en ze wist iedereen op een leuke manier op z'n gemak te stellen wat resulteerde in leuke en spontane foto's. Nabewerking was erg professioneel gedaan en snel aangeleverd. Al met al echt super!

Anouk


Jet is een hele lieve en getalenteerde fotografe die je direct op je gemak laat voelen tijdens de fotoshoot. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze gezinsfotoshoot! Dank je wel lieve Jet!

Marit

Tarieven

Gezinsreportage

⊹ 1 uur fotografie op de door jullie gewenste locatie

⊹ 25 foto’s in hoge resolutie

⊹ Zorgvuldig nabewerkt

⊹ Kies zelf je favorieten in een online galerij

⊹ Max. 6 personen

€275,-

Day in the life

⊹ 3 uur fotografie bij jullie thuis met eventueel een uitstapje

⊹ 25 foto’s in hoge resolutie

⊹ Zorgvuldig nabewerkt

⊹ Kies zelf je favorieten in een online galerij

⊹ Max. 6 personen

€450,-

Extra's

In de online gallery kiezen jullie zelf de favorieten foto’s uit. Het is altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen of de complete gallery te kopen. (ongeveer 70-80 foto's). 

Per extra foto €15

Hele galerij €90

Printshop

Bij de online gallery zit ook een eigen printshop, waar je prachtige afdrukken en wanddecoratie kan kopen met jullie foto's.

Het is ook mogelijk fotoalbums te bestellen.

Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten vanaf 10 km buiten Hillegom (€ 0,35 p/km).
Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. 

Extra vragen

EEN

Wat is de ideale leeftijd voor mijn kindje(s)?

Voor een familie fotoshoot buiten raad ik aan dat het jongste kindje ongeveer één jaar of ouder is. Of in ieder geval zelfstandig kan zitten. Zo krijg je een leuke variatie in je beelden. Voor een fotoshoot bij jullie thuis is dit niet van belang. Daarvoor is elke leeftijd leuk!


TWEE

Hoe verloopt een fotoshoot?

We trekken een natuurgebied in en gaan op zoek naar leuke plekjes. Jullie spelen spelletjes onder elkaar, maar er zullen ook rust momenten zijn. Hoe meer aandacht jullie voor elkaar en voor de kindjes hebben, hoe mooier de foto's worden. 

DRIE

Wat neem ik mee en wat niet?

Een buggy heb je zeker niet nodig. Draag je kindje, neem geen hele luiertas mee maar eerder een compacte totebag met eventueel een drinkfles en droge koekjes als beloning. Een pamper en natte doekjes mag natuurlijk ook. Speelgoed en tablets hoeven zeker niet.

VIER

Wij staan niet graag voor de camera, wat nu?

Geen paniek! Mijn foto’s zijn geen standaard geposeerde beelden. Mijn missie is om jullie vast te leggen zoals jullie écht zijn. Tijdens de shoot geef ik leuke opdrachten zodat jullie met elkaar bezig zijn en even vergeten dat we midden in een fotoshoot zitten. Zie het als een uurtje quality time in een mooi natuurgebied waar je dan toevallig ook hele mooie foto's van hebt. 

Ben je benieuwd of ik beschikbaar ben? Vul het contact formulier. ​Wie weet zien we elkaar snel!


|


JA DAT WIL IK!