1 / 1

Fotoshoot 

ZWANGERSCHAP

INFO

Ben je zwanger en wil je graag jouw mooie buik laten fotograferen? Ik leg jou of jullie graag vast in deze bijzondere periode dat jullie wachten op de komst van jullie kindje. Tussen de 31 en 36 weken zwangerschap is een mooie periode hiervoor. Je buik heeft dan een mooie ronde vorm en laat zich goed fotograferen. 

Aan de hand van je persoonlijke wensen overleggen we waar de shoot plaats gaat vinden. Dit kan zijn op een prachtige buitenlocatie, maar een knusse shoot bij je thuis is ook heel mooi. Voor wie het aandurft zijn boudoir-achtige foto’s ook mogelijk. Mijn doel is om er een mooie, stijlvolle en natuurlijke reportage van te maken.

Na afloop van de shoot zal ik een selectie maken van de mooiste foto's en deze in mijn eigen stijl nabewerken. Als de foto's klaar zijn zal ik de foto's uploaden in jouw online galerie. Op deze manier kun je zelf je favoriete foto's uitkiezen en bepalen hoeveel dat er zijn. 

TARIEVEN

Pakket 1

1 - 1,5  uur fotografie op de door jullie gewenste locatie

25 foto’s in hoge resolutie

Zorgvuldig nabewerkt

Kies zelf je favorieten in een online galerij

€275,-


Extra's

In de online gallery kiezen jullie zelf de 25 favorieten foto’s uit. Het is altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen of de complete gallery te kopen. (ongeveer 70-80 foto's). 

Per extra foto €15

Hele galerij €90

Printshop

Bij de online gallery zit ook een eigen printshop, waar je prachtige afdrukken en wanddecoratie kan kopen met jullie foto's

Korting

Wanneer je een zwangerschap en newbornshoot samen boekt, krijg je op beide shoots 25 euro korting! 

Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten vanaf 10 km buiten Hillegom (€ 0,35 p/km).
Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. 

ZIN OM EEN FOTOSHOOT 

TE BOEKEN?


|


LET'S CONNECT!